4daagse kriebels…

Het lijkt nog lang te duren, maar de maanden die nog resteren tot de 4daagse 2019 zijn zo voorbij.
Daarom heeft ons team onlangs de koppen weer bij elkaar gestoken om alle wandelaars ook dit jaar weer zo goed mogelijk behulpzaam te kunnen zijn. De 4daagse soepel en pijnloos uitlopen, daar draait het tenslotte om.

De masseurs hebben de opstellingen van de tafels besproken, de pedicure/blarenprikster is blij met haar kamertje apart en achter de receptie zijn op de drukke uren twee medewerkers aanwezig. Zo zorgen we voor een optimale doorstroming en zal niemand lang hoeven te wachten. Het blijft natuurlijk verstandig je massages ruim van tevoren te reserveren. Dat kan eenvoudig via onze online agenda: reserveren

Ben je in voorgaande jaren door ons gemasseerd en heb je suggesties voor een nog betere dienstverlening? We staan er voor open! Of wil je op de hoogte worden gehouden? Stuur ons een bericht via info@4daagsemassage.nl of kijk regelmatig op deze pagina.

Met sportieve groet,

Het team van 4daagse.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *