Nieuw format!

Douchen Dutje Dineetje

Zoals je op de site misschien al hebt gelezen heeft 4daagsemassage een nieuw format. Na het lopen éérst Douchen Dutje en (eventueel) Dineetje, daarna jouw welverdiende massage.

Omringd door de wijken waar veel wandelaars overnachten – Hazenkamp, de Goffert, Landbouwbuurt, Heseveld en Waterkwartier – vind je 4daagsemassage op de Groenestraat 294. Dit jaar hoef je je niet langer hard door te lopen omdat je te laat op jouw afspraak voor een massage dreigt te komen. Ook hoef je niet meer te wachten wanneer je op een wandeldag eerder binnen bent dan verwacht.

Geen haast dus. Je kunt op je gemak naar huis gaan of naar het overnachtingsadres. Afhankelijk van het gereserveerde tijdstip kom je daarna naar de nieuwe locatie, waar je alle knopen laat wegmasseren en weer fit en ontspannen bent voor de volgende dag.

Je bent van harte welkom in het pand van Bedrijvencentrum Groenestraat, Groenestraat 294 (tegenover Albert Heijn.)

Locatie: Praktijk voor Ontspanning Nijmegen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *