Over 4daagsemassage

Nieuw format

Ten opzichte van voorgaande jaren heeft 4daagsemassage een aantal verbeteringen doorgevoerd:

 

Eerst uitrusten, dan een massage

4daagsemassage masseert voortaan op de Groenestraat. Deze locatie net buiten het centrum van Nijmegen ligt in een gebied waar veel wandelaars overnachten. Omliggende wijken: Hazenkamp, de Goffert, Landbouwbuurt, Heseveld, Willemskwartier. Klik voor de exacte locatie hier (en bij de mobiele versie vervolgens op ‘maps’.)

 

Haast!

In voorgaande jaren meldden wandelaars nogal eens dat ze graag zeker van een massage wilden zijn, maar het lastig vonden te bepalen hoe laat  ze binnen zouden komen. Of ze hadden een reservering gemaakt en stonden bijvoorbeeld in de file bij de Waalbrug waardoor ze flink tempo moesten maken om niet te laat te zijn. Een andere keer was men veel vroeger klaar dan verwacht en duurde het wachten erg lang. Na minstens 30 kilometer te hebben gelopen voelde dat niet prettig.

 

Ontspannen

Daarom gaat het voortaan anders. Na binnenkomst heb je de gelegenheid naar huis of naar je overnachtingsadres te gaan. Daar heb je de tijd om te douchen, wat te eten en uit te rusten. Vervolgens kom je naar je afspraak. Op deze manier kun je in eigen tempo lopen en heb je toch de zekerheid gemasseerd te worden. Je kunt vanaf 12.00 uur terecht.

 

Reserveren

Zodra data en tijden bekend zijn kan worden gereserveerd via de online agenda.

 

Arno van Haren

In de afgelopen jaren maakte ik tijdens de 4daagse met veel plezier onderdeel uit van een enthousiast team professionele masseurs. Dit jaar ga ik solo en werk vanuit eigen praktijk. Zo kan ik me optimaal afstemmen op jouw wensen en klachten en je alle aandacht geven die nodig is. Ik ben een ervaren gediplomeerde massagetherapeut, aangesloten bij beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en bij de GAT (Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten) voor navolging van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg).

Op mijn site lees je meer over mijn praktijk en manier van werken. Tijdens de 4daagse kun je bij me terecht voor diverse vormen van massage, waaronder sport- en ontspanningsmassage, pulsing & stretching en bindweefselmassage. Je bent van harte welkom!