Wie is Wie?

Marilou Franses

Na een dag lopen is je lichaam toe aan herstel. Massage kan je hierbij helpen! Het bevordert niet alleen het herstel van je lichaam maar geeft ook een betere doorbloeding. Bovendien stimuleert een massage het lichaam om spanning los te laten waardoor je meer rust en ruimte zult ervaren. Als massagetherapeut maak ik gebruik van technieken uit de klassieke- en energetische massage en acupressuur. Ervaar zelf het verschil.
website: www.anahatamassagetherapie.nl

Mo Reker

Mohara, organisatie en massage. Mijn naam is Mo. Bij mij kunt u terecht voor een diepe ontspanningsmassage. De pijn verdwijnt terwijl u alle spieren en spanningen van de dag loslaat. Door een combinatie van technieken uit de shiatsu, tuina en klassieke massage wordt u zorgzaam en diep geraakt en wordt uw energieniveau herstelt. Daarna voelt u zich ontspannen en verfrist.
website: www.mohara.nl

Gerrit Jonker

Na een stevige inspanning hebben spieren aandacht nodig om te herstellen zodat u de volgende dag weer soepel aan de start kunt verschijnen. Met een intuïtieve massage worden niet alleen uw spieren gemasseerd maar wordt u ook bewust in welke delen van uw lichaam ook spanning is vastgezet. Dit helpt om zo ontspannen mogelijk te lopen.
website: www.gerritjonkermassage.nl

Corrie van der Bruggen

Ik ben Massagetherapeut en eigenaar van Fontaine, praktijk voor Massagetherapie, Bewustwording en Coaching te Nijmegen. Daarnaast ben ik Docent Massage en Therapeutische vorming en geef ik les bij Holos, academie voor Massagetherapie in Utrecht en bij Zonnevlecht-opleidingen in Vlijmen.
Je kunt bij mij altijd voor alle soorten massage terecht, ook tijdens de 4-Daagse. Ik werk met volledige aandacht voor jou en je klachten, met respect voor jouw grenzen, en je zult je dan ook na de massage ├ęcht aangeraakt voelen. Boek gerust een massage en kom zelf de weldaad ervaren! Ik hoop je te mogen ontmoeten.
website: www.fontaine-massage.nl

Mieke Verweij

Massage op basis van Shiatsu en TuiNa, waarbij de doorstroming van meridianen, spieren en pezen gestimuleerd wordt. Hierdoor kunnen stagnaties worden opgelost en gaan energie en bloed weer vrij stromen. Bij Shiatsumassage wordt met name gebruik gemaakt van de acupunctuurpunten (drukpuntmassage) en strekkingen en rotaties. TuiNa massage is een wat steviger massage die vaak met olie wordt uitgevoerd. Deze vormen van massage kunnen uitstekend gecombineerd worden. Bij blessures is het ook mogelijk om acupunctuur toe te passen. Dit geeft vaak een snelle pijnverlichting.
website: www.praktijktcg.nl

Anna Permantier

Voorkom blessures, wees zacht voor jezelf.
Gun je lijf na de inspanning een diepgaande ontspanning. Ik zorg ervoor dat je sterk aan de volgende dag kunt beginnen.
Boek nu alvast massages, voor je prestatie en je gezondheid. Professionele TCM Therapeute voor Shiatsu- en Voetreflexmassage
website: www.shiatsumassagetherapie.nl

Arno van Haren

Ga liggen, ontspan en geniet. Na een lange dag lopen is het heerlijk je over te geven aan professionele handen die pijn, knopen en spanningen uit je lichaam masseren. Hierdoor komt de doorbloeding beter op gang en worden je spieren weer soepel en zijn ze goed uitgerust voor een volgende wandeldag.
De massage werkt vitaliserend, laat je energie weer stromen en geeft je een mentale oppepper waardoor je gemotiveerd de eindstreep zult halen. Je kunt bij mij terecht voor diverse vormen van massage, waaronder sport- en ontspanningsmassage, pulsing & stretching en bindweefselmassage. Welkom!
website: www.arnovanharen.nl

Margret Mattheeuwse -pedicure-

Mijn naam is Margret en ik werk als pedicure in het centrum van Nijmegen. Tijdens de Vierdaagse ben ik aanwezig bij 4-daagsemassage aan de Oranjesingel. U kunt op dinsdag, woensdag en donderdag bij mij terecht voor kleine doch dringende voetproblemen zoals een plots opspelende likdoorn of een pijnlijke nagel. Ook voor het prikken van een blaar kunt u me komen opzoeken. Heeft u meerdere blaren (+4), dan raad ik u aan gebruik te maken van de diensten van de EHBO. Voor een volledige behandeling kunt u een afspraak maken in mijn praktijk, Bij de Pedicure,Betouwstraat 9a te Nijmegen. Bel 06-57248324. Veel plezier met wandelen!
website: www.bijdepedicure.nl

De receptie

Coco Segers

David Schilperoort